Kemikaalisäiliön pesua Pietarsaaressa

Pidämme omat ja muiden säiliöautot puhtaana! Kuljetusliike H&T Liimatainen Oy suorittaa monipuoliset kemikaalisäiliön pesut Pietarsaaressa. Palveluihimme kuuluvat sekä säiliöiden sisäpesut että säiliöautojen päältäpesut. Lisäksi olemme erikoistuneet myös vaativien, vaarallisten aineiden kuljetuksiin tarkoitettujen ADR-säiliöiden pesuun. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Täyden palvelun pesut

Kemikaalisäiliöiden pesua varten käytössämme on uusi pesuhalli, jossa säiliöautojen pesut suoritetaan huolellisesti, mutta nopeasti. Läpiajettavaan halliin säiliöauto on helppo tuoda pesuun; hallin pituus on 30m, leveys 9m ja korkeus 6m. Turvallisuus ja viimeistelty toteutus ovatkin erilaisia säiliöautoja puhdistettaessa tärkeää.

Kemikaalisäiliön pesu suoritetaan viskuripesuna (40l/min/kpl), joita meillä on 3 kappaletta. Myös kuumavesipesu onnistuu. Kaikki käyttämämme pesuaineet ovat ympäristöystävällisiä, ja käytössämme on kemikaalien talteenotto- sekä neutralisointijärjestelmä.

Huolehdimme paitsi säiliöautojen pesusta, myös niiden kuljettajista; tiloissamme kuljettajien on mahdollista käydä suihkussa, saunassa ja siistiytymässä sillä aikaa, kun säiliöitä ja autoa pestään.

Varaa säiliöauton pesu 

Vaarallisten aineiden kuljetuksen ammattilaisena tiedämme, miten tärkeää on, että kemikaalisäiliön säiliön pesu suoritetaan sovitusti ja annettujen määräysten mukaisesti. Tuo siis säiliöauto pesuun meille; suoritamme kemikaalisäiliöiden pesua Pietarsaaressa vankalla ammattitaidolla.

  • Yhteydenotot/pesuvaraukset: +358405271354
  • Osoite: Storgårdinkatu 2, 68800 Kolppi
  • Yhteydet: Pesuhalliin on hyvät liikenneyhteydet, 500m 8-tiestä.
Kemikaalisäiliön pesu