Rengöring av kemikalietankar i Jakobstad

Vi håller våra egna och andra tankbilar rena! Transportföretaget H&T Liimatainen utför mångsidig rengöring av kemikalietankar i Jakobstad. Våra tjänster omfattar både invändig och utvändig rengöring av tankar. Vi är dessutom specialiserade på att rengöra ADR-tankar ämnade för transport av krävande, farligt gods. Kontakta oss för mer information!

Fullservice rengöring

För rengöring av kemiska tankar har vi en ny rengöringshall, där rengöringen av tankbilar utförs noggrant men snabbt. Tankbilen körs med lätthet in för rengöring i hallen med genomkörningsmöjlighet; hallens längd är 30 m, bredden 9 m och höjd på 6 m. Säkerheten och en välgjord genomfirning är av stor vikt vid rengöringen av olika tankbilar.

Rengöringen av kemikalietankar utförs med hjälp av högtrycksspridarhuvuden (40l/min/st), som vi har 3 stycken av. Även varmvattentvätt kan tillämpas. Samtliga tvättmedel vi använder oss av är miljövänliga, och vi har ett återvinnings- och neutraliseringssystem för kemikalier.

Utöver rengöringen av tankbilar tar vi även hand om deras förare; förarna erbjuds möjligheten till dusch, bastubad och uppfräschning medan containers och bilen rengörs.

Boka rengöring av tankbil 

Som proffs inom transport av farligt gods vet vi vikten av att rengöringen av kemikalietankarnas containers rengörs enligt överenskommelse och utfärdade bestämmelser. Hämta alltså tankbilen till oss för rengöring; vi utför med gedigen erfarenhet rengöring av kemikalietankar i Jakobstad.

  • Kontakt/bokning av rengöring: 040 527 1354
  • Adress: Storgårdsgatan 2, 68800 Kållby
  • Förbindelser: Goda trafikförbindelser till rengöringshallen, 500 m från väg 8.
Kemikaalisäiliön pesu